Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: http://elcentru.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

C/ Eusebi Golart, 16 08360 Canet de Mar

centru.canet@gmail.com

Informació addicional

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS DEL CENTRE PARROQUIAL DE CANET DE MAR

25/5/2018   Canet de Mar

D’acord amb la normativa europea de Protecció de Dades i amb el nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (“RGPD”) que serà aplicable a partir del 25 de maig de 2018, el CENTRE PARROQUIAL DE CANET DE MAR, estableix el següent PROTOCOL a fi de donar-hi compliment:

1.- RESPONSABLE
El CENTRE PARROQUIAL DE CANET DE MAR, Codi Identificació Fiscal V58981739, Adreça postal: Eusebi Golart, 16, 08360 Canet de Mar. Correu electrònic: centru.canet@gmail.com

2.- FINALITATS AMB LES QUALS ES TRACTEN LES DADES
a) Comunicació, mitjançant correu electrònic o correu postal, de les activitats que du a terme l’associació, de la seva situació d’altres temes que considerin d’interès.
b) Facturació dels rebuts corresponents a les quotes de socis domiciliats a entitats financeres pel seu pagament.
Les dades mai seran facilitades ni cedides a tercers, només s’utilitzaran per la comunicació de l’associació amb la pròpia persona.

3.- LEGITIMACIO PER TRACTA LES DADES
La dona la pròpia persona interessada en sol·licitar la pertinença a l’associació com a soci/a.

4.- DESTINATARIS DE LES DADES
a) L’associació que en fa custodia
b) La pròpia persona, en rebre les comunicacions de l’associació.
c) L’entitat financera on la pròpia persona te domiciliada la quota periòdica de soci/sòcia.

5.- DRET DE LA PERSONA
La persona podrà accedir, rectificar i cancel·lar, en qualsevol moment, la cessió de les seves dades per les finalitats exposades en l’apartat 2.
L’accés per modificar les seves dades ho serà mitjançant correu electrònic o correu postal a les següents adreces:
Correu electrònic: centru.canet@gmail.com
Correu postal: CENTRE PARROQUIAL DE CANET DE MAR
Eusebi Golart, 16
08360 Canet de Mar

6.- CONSERVACIO DE LES DADES
Les dades personals de les persones que hagin demanat la pertinença a l’associació seran guardades en un arxiu informàtic i protegit amb clau xifrada d’accés. Periòdicament se’n faran copies de seguretat.
Quan la persona es doni de baixa les seves dades es conservaran durant un termini de sis anys a partir del moment que la pròpia persona ho decideixi i ho comuniqui a l’associació.

7.-RECLAMACIONS
Si consideres que s’han vist vulnerats els teus drets pots interposar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos

25 de Maig de 2018